Gästabudsåret 2017
Nu firar vi Gästabudsåret 2017 - Se allt som händer på www.gastabudsaret2017.se

Arbeta hos oss

Nyköping ligger vid kusten en timme från Stockholm. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Jobba i Nyköping på Instagram

Häng med våra medarbetare i deras vardag! Följ @jobbainykoping

 

Vår värdegrund och medarbetarpolicy

Vår värdegrund skapar en gemensam syn på de värden som är viktiga för oss medarbetare och tydliggör vad som förväntas av oss som arbetar i Nyköpings kommun.
Värdegrund för Nyköpings kommun

Hur du söker jobb i kommunen

Alla lediga tjänster inom kommunen hittar du på sidan Lediga jobb.

Vikariat inom förskola och skola hittar du på sidan Timvikarie inom Barn & Utbildning.

För dig som vill arbeta med äldre eller personer med funktionsnedstättning söker vi ofta timvikarier. Ta chansen och prova på ett framtidsjobb! Läs mer och anmäl ditt intresse på sidan Timvikarie inom Social omsorg.
 
Välkommen att bli en av oss!

Dela med dig
Skriv ut
Uppdaterad: 2017-06-02